Is there a way to force web maps into the cache on Express?

Questions and problems
mjensen1
Posts: 1
Joined: Sat Mar 31, 2012 2:35 am

Is there a way to force web maps into the cache on Express?

Postby mjensen1 » Sat Mar 31, 2012 2:46 am


User avatar
Scott
Site Admin
Posts: 1033
Joined: Mon Apr 18, 2005 8:49 pm
Location: Ontario, Canada
Contact:

Postby Scott » Tue Jul 02, 2013 6:33 pm

A feature to selectively "Offline multi-resolution Webmaps" will be included in the upcoming PathAway PRO.


Return to “PathAway for iOS - Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest